Träffas och trivs

Tillsammans är vi starkare. För att öka förutsättningarna till välbefinnande och motverka ensamhet byggs flera sociala platser i Brf Life, inne såväl som ute. Här lär du känna dina grannar på ett naturligt och trevligt sätt.

Härlig gemenskap ute såväl som inne.

Socialt på alla plan

I Brf Life har alla tillgång till den ljusa och inbjudande sociala hubben – SoHub – som ligger i anslutning till entrén, tvättstugan och cykelverkstaden. Hubben fungerar som ett gemensamt vardagsrum för huset och är ett trevligt komplement till din bostad. Slå dig ner för att jobba, läsa en bok, prata med grannar, spela spel eller bara kika ut genom fönstret på det som händer på utegymmet och gatan. Det finns också ett litet pentry där du kan koka kaffe i väntan på att tvättmaskinen ska bli klar. I SoHub har alla eget förvaringsskåp för sådant som du inte behöver ha i bostaden, till exempelvis cykelhjälm och tvättmedel. Skåpen har invändiga eluttag så att du kan ladda din Hövding eller ditt cykelbatteri.

Odla nya bekantskaper

På gården finns flera ytor där du kan umgås med grannar och vänner. Borden är flyttbara för att göra det möjligt att sitta i både små och stora sällskap. Finstämd belysning och upplysta stråk skapar en mysig och trygg miljö. Varför inte pyssla i odlingarna tillsammans och sedan duka upp till skördefest? Kontakta grannarna med gröna fingrar via den digitala plattformen.