På tröskeln till milsvid utsikt

Brunnshög är Lunds mest expansiva sida och bygger på en vision om en smartare och mer hållbar framtid. På gränsen till åkrar och horisonten växer denna spännande nya stadsdel fram med butiker, restauranger, service, parker och forskningsanläggningar. När hela området står klart runt 2030 kommer cirka 40 000 människor att bo och arbeta här.

I Brf Life har du alla förutsättningar att skapa en hållbar livsstil i en global stadsdel.

Globalt inspirerande

Mixen av varierad bebyggelse, ett bra serviceutbud, framstående forskningsanläggningar, lummiga parker och närheten till såväl centrum som naturen lockar människor från när och fjärran. Internationell stämning och lokala diftonger – det bästa av båda världar möts i Brunnshög!

Nära allt

Från Lund C och Clemenstorget är det raka spåret med spårvägen till Brf Life. Din port ligger en minuts promenad från hållplatsen och åtta minuter från centrum. Precis som i resten av Lund finns det fina cykelbanor i Brunnshög. Från Stortorget, universitet, LTH, lasarettet, Ideon, Medicon Village, ESS och Max IV rullar du snabbt hem på två hjul och får bättre kondition på köpet. Vill du fylla på med ännu mer frisk luft rekommenderas en löprunda eller en promenad med hunden i närliggande Nobelparken eller Kunskapsparken – stor som 30 fotbollsplaner – och bara ett stenkast bort. Eller varför inte duka upp en picknick eller ligga och läsa ett par timmar på en filt mitt i det gröna? Framåt april, maj är det också ljuvligt att cykla vidare ut på landet och njuta av knallgula rapsfält eller vandra i Kungsmarkens naturreservat. I Brunnshög finns även annat som ger vardagen flyt, året runt. Matbutik med saluhallskänsla byggs rakt över gatan från Brf Life. Intill planeras det för apotek, café, restaurang och stenugnsbageri för frukostbullarna. Brunnshögstorget, som du går till på mindre än en minut, är områdets naturliga mötesplats med kontor, butiker, service, gym och ytterligare restauranger. Det planeras även för en skola i närheten. Vad mer kan du önska dig?