42 fina möjligheter

Kvadratmeter som är planerade för att maximera rymden, ljuset och luftigheten. Genomtänkta funktionella detaljer som bäddar för att du ska kunna ha en hållbar livsstil. Bra förvaring och smart teknologi som gör vardagen enkel och hjälper dig att hålla koll på allt kring ditt boende. Visst känns det underbart att komma hem?

 

Genomtänkta detaljer som bäddar för ett hållbart liv. I Brf Life är allt noga utvalt!

 
 
 

En trevlig mix

Med 42 bostäder är det lätt att lära känna alla och skapa en fin gemenskap. Det blir allt ifrån kvadratsmarta och välplanerade ettor till treor med extra generösa utemöjligheter. Oavsett vilken storlek på boende du väljer, får du genomgående hög standard och klimatsmarta lösningar.

Öppet och luftigt

Så fort du kliver in i ditt hem möts du av känslan av volym eftersom varje bostad öppnar upp sig i härliga sociala ytor direkt efter hallen. Du får ett underbart ljusinsläpp från stora fönster med låg bröstningshöjd. Kök och vardagsrum finns i ett sammanhang så att du kan laga middag och samtidigt hålla ett öga på tv:n eller prata med gästerna som tar det lugnt i soffan. Brf Life erbjuder tre olika kostnadsfria inredningsstilar: en som går i naturens varma toner, en grå med urbana förtecken och en som bjuder på rena vita nyanser. Välj efter tycke och smak!

Smart såklart

Brf Life erbjuder internethastighet på 2 500 – 10 000 Mbit/sekund till samma prisnivåer som de stora aktörerna levererar betydligt lägre hastighet – och självklart fungerar wifi direkt när du kliver in genom porten. Din bostad har smart belysning och är förberett för digitalt lås, som möjliggör att du kan släppa in familj och vänner även om du inte är hemma. Du styr allt via en digital plattform, som även ger dig tillgång till annat som rör ditt boende, till exempel dina avtal och din el- och vattenförbrukning. Här kan du också följa solcellernas energiproduktion, boka tvättmaskin, elbil eller poolcykel och enkelt kontakta dina grannar. Praktiskt och bekvämt, helt enkelt. Du kan också skapa forum för att dela saker, odla, träna och göra annat tillsammans med grannarna. Plattformen är i skrivande stund under utveckling. Tills du flyttar in är det mycket möjligt att den innehåller fler spännande funktioner och kopplingar, exempelvis till service i Brunnshög.